12-15 år: Tropsspejder

Aldersgruppe:12-15 år (6.-9./10. klasse) Kontakt: Peter Laxdal
Mødetid: Tirsdag 19.00-21.00 E-mail: [email protected]
 Tilmeldingen er åben – tilmeld dig her Telefon: 24476856

Hvis du gerne vil starte til spejder, skal du kontakte grenlederen. Her aftaler I hvornår du kan starte, så vi sikrer at der er plads og at lederne er klar til at tage i mod dig, når du kommer. Herefter kan du lave din indmeldelse via vores medlemssystem.

Troppen på kanotur.

 

Velkommen til troppen
Her kan du finde lidt info om troppen. Vi ledere arbejder hårdt for at gøre Mjølner Trop til landets sjoveste, hyggeligste og bedste trop. For at nå dette mål sætter vi ind på flere fronter:

 • Adventurespejd
  Fokus på at få spejderne på en masse arrangementer uden for troppens regi, for at få en masse gode venner og oplevelser (fx Nathejk, Solaris osv.)
 • Kurser
  På kurser i DDS møder spejderne nye venner og lærer en masse. I troppen bakker vi op om at spejderne tager afsted på PLan-kurserne
 • Store oplevelser
  I sommeren 2017 tog vi på Spejderns Lejr med 30.000 andre spejdere fra hele Danmark – og resten af verden. I sommeren 2015 besøgte vi det internationale spejdercenter Kandersteg i Schweiz og i 2013 var vi på en fantastisk tur til Norge. Her var der både en ‘mild’ uge med dagsture for at lære fjeldet at kende og en ‘vild’ uge, hvor vi var på hejk i det smukke Jotunheim.
 • Selvstændighed
  Vi sigter efter at give spejderne så meget frihed som muligt, så der er plads til alle de sjove, skøre og vilde aktiviteter, man kan finde på. Kun fantasien sætter grænser.

Har du brug for at komme i kontakt med os kan du skrive til os på: [email protected] eller du kan ringe til tropsleder Peter på 24476856.

Og her er heldigivs lige plads til troppens motto:
Never trust a smiling scout