Forældre

fam-8Vi er glade for den opbakning vi får fra forældre og andre interesserede. Vi har mange forskellige opgaver der skal løses, som vi, ledere, gerne vil løse i fællesskab med jer.

Vi er en flok glade spejderledere der elsker at lave aktiviteter for og med jeres børn – men vi kan ikke klare det uden jeres hjælp. For at tydeliggøre vores forventninger til jer, har vi lavet dette dokument, der også udleveres ved indmeldelse. 

Forældreinfo og -forventninger i Mjølner Gruppe

Der er mange småopgaver i løbet af året, som løbende bliver meldt ud fra lederne. Det kan være kørsel omkring ture og arrangementer eller kage- og bollebagning. Derudover har vi en række større opgaver, hvor forskellige poster skal besættes.

Følgende opgaver er i øjeblikket på tapetet:

Bestyrelse

Hvert år er der valg til gruppens bestyrelse. Det foregår til grupperådsmødet, der som regel ligger i februar. Her vælges der en formand, en kasser og et par forældrerepræsentanter der sammen med gruppelederne og de øvrige lederrepræsentanter er med til at lægge en kurs for gruppen. Hvis du er interesseret i at være med eller høre mere kan du kontakte bestyrelsesformand Britta Smedegaard Andersen 30 45 97 68.

Spejdernes Genbrug

Spejdernes Genbrug holder til i Farum. Otte grupper er med til at få det til at fungere, heriblandt Mjølner. Vi har lavet en guide til hvordan det fungerer. Hvis du vil vide mere om hvordan du kan hjælpe, kan du kontakte gruppelederen.

Juletræssalg

Hvert år sælger vi juletræer på Bymidten i Værløse. Det er sjovt og hyggeligt og på den måde tjener vi penge til at lave bedre spejderarbejde for. Vi har hvert år brug for nogle til at være med til at koordinere arbejdet og vi vil gerne have din hjælp. Du kan kontakte Simon Bønløkke, hvis du vil give en hjælpende hånd på 53 76 36 46.

Hyttevagter

Vi har brug for hyttevagter til både vores hytte Valhal og til Kurreholm. Hyttevagterne har opsynet med hytterne og er ansvarlig for kontakt til kommunen vedr. reparationer og forbedringer. Hyttevagten vælges ligesom bestyrelsesmedlemmerne på grupperådsmødet og du kan sende en mail til bestyrelsen hvis du vil hjælpe til.

Har du andre idéer til opgaver der skal løses, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan skrive en mail til gruppelederen eller bestyrelsen.