Divisionslejrbål

Onsdag den 10. juni blev der i Hareskov Division afholdt et fælles møde for alle spejderne.
Aftenen bød på alt fra forhindringsbaner til menneskepyramider, og blev afsluttet med et fælles lejrbål med sketches, sange og en masse hygge.

Et af hovedordene i spejderbevægelsen er kammeratskab – og netop dette blev styrket imellem de forskellige spejdere fra forskellige grupper. Børnene, som hjemmefra er vant til at være sammen med de samme venner, blev kastet ud i udfordringer og aktiviteter på hold med spejdere fra alle de andre grupper. Udfordringer, der kun kunne løses med godt samarbejde og god holdånd. At gå rundt om et bålhus er ingen udfordring, men hvis man er bundet sammen i fødderne med 5 andre spejdere, er det straks lidt mere udfordrende. 
På denne måde fik spejderne mulighed for at danne sociale bånd med hinanden – på tværs af grupper og byer.

Konklusionen er klar: Én spejder kan meget, flere spejdere kan alt!

ekstra-1